Fk Radnicki Zrenjanin odigrao  je danas utakmicu  na stadionu Naftagasa iz Elemira gde su naši fudbaleri  slavili rezultatom 1:0.

Naši   igrači su poveli  u 10. minutu kada je  kapiten Krstinić izveo  korner, a na loptu  natrčao Marković i glavom postigao gol za 1:0. Pred kraj prvog poluvremena probio je Krstinić po desnoj strani, odlično centrirao za Markovića koji je bio na drugoj stativi, ali je njegov šut odbranio golman Naftagas-a.

U 73. minutu zapretili su crveno-crni kada je raspoloženi Krstinić povukao loptu sa sredine i sa ivice  šesnaesterca uputio odličan šut, ali je domaće spasila stative.

Trener Kandić Predrag

Radnički, u 1. kolu 14.  avgusta, startuje prvenstvo u gostima protiv Jedinstva iz Stare Pazove.Ovim putem još jednom pozivamo ljubitelje fudbala iz Zrenjanina da kupe sezonsku kartu , koja je za sezonu 2022/2023 u prodaji na stadionu kraj Skrobare, po ceni od 2000 dinara, I tako pomognu fudbalskom klubu. KUPI KARTU , PODRŽI RADNIČKI.

FK Radnički Zrenjanin: Lekić, Bačvanski, Šemić, Turkulj, Runjevac, Stevanović, Krstinić, Krasić, Jovanović, Rosić, Marković, Nosalj, Radojčić, Vujović, Markoski, Kovačević i Brankov.

August 7, 2022